Nieuw vastgoed community platform

De website die Actief had converteerde haast geen nieuwe leden meer. Er moest nodig wat aanpassingen gedaan worden. Ze werken nauw samen met Peter van Dijk Projects and Investments en OWNER. Doordat wij ook de website voor deze partners hebben gemaakt, heeft Actief ons ook uitgenodigd voor een gesprek om een nieuwe website te ontwikkelen.

Website als saleskanaal

Op basis van de wensen en behoeftes hebben we een plan van aanpak gemaakt om een ontwerp te realiseren dat fungeert om bezoekers om te zetten tot leads en klanten.

Website op maat

De website is op maat gemaakt in WordPress. Beheerders van de website binnen Actief zijn in staat de WordPress website zelf te beheren. De website is zo makkelijk up-to-date te houden!

Samenwerking

Vanwege de geweldige samenwerking en het ontwerp dat echt past bij de organisatie, hebben we de samenwerking na de oplevering van de website doorgezet. Ook helpen we Actief om het digitale landschap in kaart te brengen en op alle marketing aspecten helpen we Actief nu om meer leads te generen met Google SEO, Google SEA, Ewebinars, social media enz. Dit om online nóg meer te groeien!