Skip to main content

WAT WE DOEN

Wij ontwerpen én ontwikkelen websites/webshops die geoptimaliseerd zijn om bezoekers om te zetten naar leads of direct klanten. Waarom is dit zo belangrijk? Vroeger waren websites alleen informatief en werd het gebruikt als een soort van digitale visitekaartje om contact op te nemen.

Tegenwoordig is jouw bedrijfswebsite jouw saleskanaal én het middelpunt van jouw digitale landschap. Het digitale landschap moet zo efficiënt en geautomatiseerd mogelijk ingericht worden, zodat de reis die een bezoeker of lead af heeft gelegd zal leiden tot jouw nieuwe klant.

HET DIGITALE LANDSCHAP

Hoe ziet ziet zo’n digitaal landschap er nou uit? Voor elk bedrijf ziet dit er anders uit. Om dit in kaart te brengen, willen wij eerst jouw bedrijf echt leren kennen. Wij onderzoeken en rapporteren in een strategisch plan bijvoorbeeld:

  • Wat is de huidige online situatie?
  • Wie is/zijn de doelgroep of doelgroepen? En creëren ‘buyer persona’s’
  • Wie zijn jouw concurrenten en hoe doen zij het online?
  • Welke online middelen en kanalen zijn geschikt?
  • Gezamenlijk formuleren van doelstellingen
  • Ontwikkelen een stappenplan en klantreis

DE KLANTREIS

Een klantreis is een visuele weergave van de weg die de klant aflegt voordat hij bij jouw koopt en daarna. Het wordt ook wel customer journey genoemd. Wij gebruiken de Google methode: See, Think, Do and Care (STDC) model.

Door de klantreis in kaart te brengen, krijgen wij een goed beeld van alle fasen uit het oriëntatie- en aankoopproces van klanten. Op basis hiervan kunnen wij achterhalen waar in het klantcontact jouw bedrijf kan verbeteren.

ADVIESGESPREK

Op basis van de resultaten van het ‘kleine’ onderzoek, komen wij met een stappenplan. Wij kunnen dan naast het ontwerpen en ontwikkelen van de website/webshop ook bezoekers naar jouw website krijgen, door middel van: adverteren op social media en Google, maar zetten ook complete E-mailmarketing campagnes op. Daarnaast is er nu ook een nieuwe manier van leads genereren, namelijk: Ewebinar.

Ewebinars, de nieuwe marketingtrend van 2022!

Ewebinars werken net zoals gewone webinars, maar zijn dan volledig geautomatiseerd. Je hoeft dan niet live voor een groep te spreken op een bepaalde datum en tijdstip. Deelnemers kunnen op elk moment van de maand, week, dag het Ewebinar volgen. Leads kunnen dan elke dag binnenstromen! Meer weten over Ewebinars? Neem gerust contact met ons op. Dan kunnen wij kijken of dit geschikt is voor jouw bedrijf!

Websites

Wij maken veilige en SEO (Search Engine Optimization) geoptimaliseerde websites. Websites die wél werken en goed vindbaar zijn!

Webshops

Producten verkopen via een webshop? Wij gaan graag voor u aan de slag! Wij ontwikkelen een webshop die aansluit bij uw wensen.

Marketing

Leadgeneratie via Social Media, Google, Ewebinars en E-mail Marketing. Wij zorgen ervoor dat uw doelgroep u online kan vinden!

Design

Op zoek naar een aantrekkelijk design? Voor drukwerk, huisstijlen en grafisch vormgeving bent u op het juiste adres!